Ads 468x60px

petak

Najbolji trener grada Sinja u 2011. godini !

U organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Sinja u dvorani sinjskog samostana sinoć su (23.veljače) dodjeljena priznanja najboljim sportašima i sportskim klubovima u 2011. godini s područja Grada Sinja.
Kandidate su predložile športske udruge, a najbolje sportaše birao je peteročlani žiri, sastavljen od predstavnika Zajednice športskih udruga, sportaša i sportskih novinara.
Za izniman i nesebičan sportski doprinos na trenerskom radu, za najboljeg trenera grada Sinja u 2011. godini jednoglasno je izabran naš poznati karate trener Ljubo Knez.
Činjenice o osvojenih 106 medalja (32 zlata) i 7 pehara najboljih boraca, jednim peharom najboljeg kluba na kupu Hrvatske, 4 međunarodna natjecanja sa preko 40 osvojenih medalja, govore sasvim dovoljno o zaslugama našeg trenera Ljube.
Uz najboljeg trenera naš klub je dobio i još jedno vrijedno priznanje za najperspektivnijeg sportaša grada Sinja. Plaketu je dobio Toni Vučković za izvanredne rezultate u protekloj godini , a za istaknuti je da Toni u prošloj godini nije ništa osvajao osim zlatnih medalja, te je jednom bio i najbolji borac natjecanja.
Kao glavni konkurent našeg kluba za izbor sportaša godine valja naglasiti da je to bio Josip Knez sa osvojenih 8 zlatnih međunarodnih i državnih karate i kickboxing medalja, te 3 pehara za najboljeg borca tunira, ali očito da je konkurencija i ovaj put bila prejaka, pa našem Josipu želimo više uspjeha i sreće drugi put.
Nagrađenim našim članovima čestitke,te puno uspjeha u daljnjem radu, a ostalim članovima kluba poruka neka slijede njihov primjer i želja svima da jednom stanu na svečanu binu i prime zasluženo priznanje za trud i rad.





 
 

NOVO! Ako želite uvećati neku sliku tj. pogledati je u punoj veličini jednostavno kliknite na nju. Hvala!

X